woensdag, mei 25, 2011

Side Turkije

De afgelopen twee weken heb ik vakantie gevierd in Side, Turkije. Hoewel ik graag foto's maak, doe ik dat tijdens mijn vakanties niet zo vaak. De meeste tijd gaat op aan luieren/lezen bij de zee of het zwembad. Af en toe het water in om af te koelen.

Eén dagje wat cultuur opgedaan maar dat valt nog niet mee in zo'n toeristische plek. Deze opgraving staat in Side.

Side Turkije

En dit is de waterval van Manavgat, niet ver van Side. Het was die dag echt hondenweer, dus foto's van de boottocht zijn er niet. Was te druk met het zoeken naar een plek waar ik droog kon blijven. 

Manavgat Turkije

Manavgat Turkije

8 opmerkingen:

gerdaYD zei

Joepie, ondanks het lekker luieren (gelijk heb je Rian, zo zou een vakantie eigenlijk altijd moeten zijn!) heb je toch wat knappe foto's van dit mooie land voor ons meegenomen. Bedankt daarvoor meid, én voor je lieve steunende woorden.
OT: een stal? Een stàl? En dat terwijl het een poging was de Grote Thermen, waarvan men daar de funderingen terugvond, in eigentijdse architectuur te reconstrueren... *wink, big smile*

P-TER zei

Lezen, luieren aan een zwembad of de zee, dan wil ik wel mee!
Dat klinkt goed en wil zeggen dat je genoten hebt!
De foto's die je genomen hebt zijn alvast veel belovend als je met zo'n pareltjes begint!
Gr.
P-TER

Margo zei

Luieren en lezen, bij voorkeur in een hangmat vind ik ook erg lekker. Maar in een land zijn zonder iets van de eigenheid van dat land op te snuiven en te fotograferen vind ik jammer.
Ben regelmatig in Turkije geweest, zo'n luie all in vakantie waarbij je eigenlijk in een soort reservaat wordt opgesloten. Het was de bedoeling ook, want we waren moe en wilden zon en uitrusten (vriendin en ik). Die opgraving bij Side heb ik niet gezien, ik zat daar ook niet in de buurt, ik vind het zo aan jouw foto te oordelen, mooier dan die wereldberoemde opgravingen in Knossos waar ik was toen jij in Turkije was. De lucht is daar ook al aardig aan het werken zo te zien.
Ik hoop een van de komende jaren naar Griekenland te gaan en daar de prachtige Akropolis te bewonderen.

Ank zei

Prachtige foto van die opgraving in Side en de eerste watervalfoto vind ik ook schitterend.

Fokkio zei

Mooi daar. Ik ben blij dat je toch wat foto's hebt gemaakt.
Dat was vast genieten daar!

Dominic zei

Heel mooie foto's. De tweede vind ik magnifiek, zowel qua compositie als kleur, het was slecht weer maar de eenzijdige tinten van het water en de lucht maken deze foto prachtig!
Groetjes

Han Vogel zei

Het fotograferen zit je wel in je bloed, zelf met slecht weer weet je nog een mooie foto te maken.

pieterbie zei

prachtige luchten in deze foto's wel!