zaterdag, februari 05, 2011

Dark art

Als ik in de tvgids thriller of horrorfilm zie staan, weet ik al dat ik daar niet naar ga kijken. Ik hou er niet van want ik kan daarna niet goed slapen. Het gaat op de een of andere manier in mijn lijf zitten en ik word bang.

Van dark art daarentegen kan ik niet genoeg krijgen. Ik vind het zó leuk om te maken !

Heel trots (of fier om het met Gerda's woorden te zeggen) ben ik op de onderstaande. Uren ben ik ermee bezig geweest.

Dark art

vrijdag, februari 04, 2011

Vorst (5)

frost manipulated

En nu moet het maar afgelopen zijn. Van welke mooie kant de winter zich ook laat zien, ik maak er geen foto's meer van. Alleen als het voorjaar zich laat zien trek ik er nog op uit.

donderdag, februari 03, 2011

woensdag, februari 02, 2011

dinsdag, februari 01, 2011

maandag, januari 31, 2011

Vorst (1)

Als het 's nachts hard vriest, bevriest de balustrade van mijn balkon. Die is van glas. Zondagmorgen ben ik er (nog in mijn badjas) eens 'op uitgetrokken' om er foto's van te maken.
Ik heb er van alles mee uitgehaald. Het zijn uiteindelijk vijf plaatjes geworden. Dus de komende dagen alleen maar deze soort spielerei.

frost

zondag, januari 30, 2011

Zaterdagavond

Het is zaterdagavond kwart voor zes. De werkweek zit er op. Als ik de poort uitrijd zie ik in alle bomen rond het pand groepen vogels zitten. Het lijkt wel of ik in een scene van 'Birds' ben beland. Toch maar even gestopt om een foto van te maken, hoewel de iphone natuurlijk niet zoveel kan als mijn camera.

Photobucket