zaterdag, mei 07, 2011

De natuur wint altijd

Wat wij mensen ook bouwen, de natuur overleeft en wint het altijd.

jonge boom

9 opmerkingen:

gerdaYD zei

Gelukkig maar zou ik zo zeggen! Want meestal is wat Moedertje Natuur maakt, heel wat mooier dan wat de mens er van bakt. Met uitzondering van Rian dan, die hier weerom een mooie foto van maakte!
Is de reportage van de bruiloft goed gegaan meid? Niet te gespannen geweest? Het is inderdaad een hele verantwoordelijkheid maar, jou kennende, zal je ook dit weer picco bello hebben gedaan!
Fijn weekend meid.

klaproos zei

ja mooi hé, hoe krachtig die is , en toch denken wij mensen steeds slimmer te moeten zijn, beetje dom is dat wel denk ik :-)

prachtig rian
jij een hele fijne zaterdag hé, en hoe is het gegaan met de bruiloft??

klaproos zei

:-)

ik zag net je reactie rian,

mosterd na de maaltijd mijn vraag :-)

OT
ehhhh: -)))))))))))
ik zeg niks:-)
ik geniet alleen nog maar
meer :-)

mich zei

ja dat is waar maar in west Europa zitten we toch nog altijd goed als er eens een windhoos voorbij komt.Als je de beelden ziet in Amerika of in het oosten dat is een andere paar mouwen
Of wil je zeggen dat je na een hele dag kruiden er een paar dagen later alweer heel wat te zien is die uit de grond komt :)
tot de volgende
ps snap je mij nog een beetje ?

Incanto Images Fotografie zei

dat het een eigen weg vindt tussen de tegels, eerst even omhoog duwen en daarna gaan we groeien, soms snap het echt niet. Heel goed gezien.

Groetjes Von

Ank zei

Het is niet voor niets dat zaden heel klein zijn, ze hebben maar een ietsie pietsie grond nodig om wortel te schieten, mooi en goed gezien!

http://www.p-ter.net zei

Niemand houd de natuur tegen!
Prachtig kleur in deze foto!
Gr.
P-TER
OT: Blij te horen dat het bruiloftfotografie goed verlopen is!
Hopelijk zien we er wat van.

AmaZony zei

Inderdaad, de mens is nietig tov de natuur. Wel straf dit kleine kastanjeboompje zo tussen de tegels , alweer knap opgemerkt Rian !

pieterbie zei

God zij dank!